Bel mij terug

Fietsverzekering:

De fiets staat altijd voor u klaar en u wilt hem natuurlijk goed beschermen tegen de risico’s van diefstal en schade.

En dat geldt niet alleen voor nieuwe fietsen maar ook voor de fiets die al een tijdje meegaat en waarvan u de eersteeigenaar bent.

 

Verschillende soorten fietsen

De Fietsverzekering geldt niet alleen voor gewone fietsen, maar ook voor All Terrain Bikes, City Bikes, Mountain Bikes en Hybrides. Tweedehands fietsen, ­crossfietsen, racefietsen, fietsen die worden verhuurd en fietsen die ‘s nachts gewoonlijk buiten staan, komen niet voor verzekering in aanmerking.

 

Verzekeringsgebied

In Nederland is de Fietsverzekering gedurende het hele jaar van kracht. U kunt ook kiezen voor een werelddekking die maximaal 2 maanden geldig is. U kunt uw fiets dus meenemen tijdens uw buitenlandse vakantiereizen.

 

Brommerverzekering:
Als u brommer rijdt, bent u
verplicht om uw brommer WA te verzekeren. Een WA-verzekering dekt de schade die u met de bromfiets toebrengt aan anderen. Maar wilt u wat meer zekerheid, dan kunt u zich ook verzekeren tegen diefstal of schade aan uw brommer.
 

Schadevrije jaren mee te nemen naar een autoverzekering  

Hebt u een brommerverzekering, maar stapt u over op een auto of motor dan kunt u uw opgebouwde no-claimpercentage meenemen naar een autoverzekering of motorverzekering. De korting die u hebt opgebouwd door schadevrij te rijden neemt u dus mee!

Premie voor de fiets- / brommerverzekering

De aanschafprijs en de postcode zijn bepalend voor de hoogte van de premie.

 

 

U zocht op:

Opstal, woonhuis, inboedel, garantie, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, verkeer, auto, motor, brommer, fiets, old-timer, reis, annulering, collectief, zeilboot, boot, speed, open zeilboot, sloep, motorboot, moterboot, moter, verzekering, verzekeringen, verzekeraar, collectief, sailhorse