Bel mij terug

Wie is Advies Bureau Combee:

Advies Bureau Combee is een jong en dynamisch assurantie- en hypotheekbedrijf. Met meer dan 20 jaar ervaring in het bank- en verzekeringswezen.

 

ABC is uniek in Hypotheek & Verzekering.

U heeft steeds minder tijd om uw financiële zaken te regelen. Die regel ik voor u!

Nu maakt u een afspraak met uw bank en dit moet meestal op het (hoofd)kantoor van die bank gebeuren. Dit kan vaak alleen maar overdag en bijna nooit in de avonduren. ABC komt naar u toe, wanneer het u uitkomt.  

Bij u thuis of bij u op kantoor.

 

Waar is Advies Bureau Combee goed in?

Clichés bestaan al in overvloed. ABC vindt dat  termen als “maatwerk”, “onafhankelijk”  en “scherpste tarief”  vanzelfsprekend zijn, dus dáár zal ik u niet mee vermoeien.

 

Creativiteit is mijn toegevoegde waarde en kennis is mijn kracht. ABC kent de producten en voorwaarden van de verschillende banken en verzekeraars. Hierdoor ben ik in staat om reële professionele hypotheek adviezen te geven die nét dat extra voordeel opleveren.

 

Bas Combee is “Erkend Hypothecair planner”. Hiermee lopen wij vooruit in de branche en natuurlijk wordt aan de scherpe wetgeving van de AFM voldaan.

 

Wat betekent Advies Bureau Combee voor ú?

Onze zorgplicht naar u houdt niet op wanneer we met u bij de notaris zijn geweest voor het tekenen van de hypotheekakte. Ons kantoor zorgt minimaal één maal per jaar voor contact met haar klanten om te waarborgen dat alles goed verloopt. Dit is BC ook wettelijk verplicht bij complexe hypotheken, schadeverzekeringen. Doorom blijven wij ook na het passeren van uw hypotheek op de achtergrond aanwezig, om in te kunnen spelen op actualiteiten en veranderingen.

 

Neem gerust contact met ons op, ook voor een second opion en wij zoeken voor een passende aanbieding.

Ytsjesan 99

8939 DN Leeuwarden

Tel.   :058-8448899

Mob.:06-28951112

 

Bas Combee

Erkend Hypothecair Planner