Bel mij terug

 

Lees verder

Lees verder

De Global Visitor-verzekering voor een kort verblijf in Nederland.

 

Woont u in het buitenland en komt u voor korte duur naar Nederland, dan wilt u in geval van een ongeluk of plotselinge ziekte goed verzekerd zijn. De Global Visitor-verzekering biedt een passende oplossing, of u nu op familiebezoek, op vakantie, voor gezinshereniging of voor tijdelijk werk naar Nederland komt. U kunt de Global Visitor ook sluiten voor bijvoorbeeld buitenlandse zakenrelaties of stagiaires die tijdelijk bij u op bezoek komen. Bedenk dat u verantwoordelijk gesteld kunt worden voor medische kosten van uw gasten wanneer deze niet verzekerd zijn. Overigens is voor het verkrijgen van een Schengenvisum (wat voor binnenkomst in Nederland en andere Schengenlanden vanuit bepaalde landen noodzakelijk is) een verzekering voor spoedeisende medische kosten en repatriëring verplicht. Voor de aanvraag van een Schengenvisum voldoet de Global Visitor-verzekering.

Dé complete Global Traveler-verzekering voor in het buitenland

 

Gaat u een wereldreis maken, lang op vakantie, familie in het buitenland bezoeken, (tijdelijk) wonen of werken in het buitenland of ontwikkelings- of vrijwilligerswerk doen in een ander werelddeel? Of u nu voor korte of lange tijd naar het buitenland gaat, de Global Traveler-verzekering van OOM Verzekeringen biedt u de zekerheid dat u in geval van ziekte, een ongeval of schade snel en goed wordt geholpen. De Global Traveler is een flexibele verzekering, waarbij u kunt kiezen uit diverse buitenlanddekkingen. Of u nu gaat reizen, werken, studeren of wonen maakt daarbij niet uit. De Global Traveler biedt voor iedere situatie het meest passende verzekeringspakket.

Young Global Traveler: de verzekering voor studenten en au pairs die naar het buitenland gaan.

 

Ga je studeren of stage lopen in een ander land? Of ga je als au pair werken in het buitenland? De Young Global Traveler-verzekering van OOM Global Care N.V. biedt je de zekerheid dat je in geval van ziekte of een ongeval snel en goed wordt geholpen. De Young Global Traveler is een flexibele verzekering, waarbij je kunt kiezen uit diverse buitenlanddekkingen. En wil je naast je studie of werkzaamheden als au pair ook nog gaan reizen of vakantiewerk doen, dan is dat geen probleem.

Young Global Traveler: de verzekering voor studenten en au pairs die naar Nederland komen

 

Kom je studeren of stage lopen in Nederland? Of kom je als au pair werken in Nederland? De Young Global Traveler-verzekering van OOM Global Care N.V. biedt je de zekerheid dat je in geval van ziekte of een ongeval snel en goed wordt geholpen. De Young Global Traveler is een flexibele verzekering, waarbij je kunt kiezen uit diverse dekkingen. En wil je naast je studie of werkzaamheden als au pair ook nog gaan reizen of vakantiewerk doen, dan is dat geen probleem.

Lees verder

Lees verder